Androidics.nl

0

Samsung Is Opnieuw De Grootste Smartphonefabrikant

Samsung wist het afgelopen kwartaal meer smartphones te verkopen dan elke andere smartphonefabrikant. Hierdoor staat de Zuid-Koreaanse fabrikant weer op de eerste positie, nadat Samsung de toppositie in 2023 verloor aan Apple.

0

Review Sony Xperia 1 V: De Smartphone Voor Content Creators

De Xperia 1 V, de nieuwste vlaggenschip-smartphone van Sony, verscheen in de tweede helft van 2023 op de markt. De Sony Xperia 1 V valt op door zijn unieke vormfactor en verschillende features die je alleen op deze smartphone tegenkomt. In deze review delen wij onze ervaring met de smartphone en lees je voor wie de Xperia 1 V de ideale keuze is.

0

Motorola Deelt Teaser Voor 125W Snelladen Van Moto Edge 50 Ultra

Motorola zal morgen de Moto Edge 50 Ultra officieel introduceren, maar de fabrikant heeft vlak voor de lancering via een bericht op X (Twitter) alvast bekendgemaakt dat de smartphone ondersteuning heeft voor 125W snelladen. Dit is net zo snel als de eerder gelanceerde Edge 50 Pro.

0

Google Pixel 8a In Vier Kleuren Te Zien Op Beelden

Google zal de Pixel 8a waarschijnlijk in mei officieel introduceren, maar veel details over de nieuwe smartphone zijn al voorbijgekomen in het geruchtencircuit. Dit keer krijgen we de Google Pixel 8a in vier verschillende kleuren te zien op gelekte beelden.

0

Leica Introduceert Leitz Phone 3 Met 1-inch Camerasensor

Er zijn verschillende smartphonefabrikanten die voor de camera’s van hun smartphones samenwerken met het cameramerk Leica. Leica brengt in samenwerking met het merk Sharp echter ook smartphones onder de eigen merknaam op de markt. Maak kennis met de Leitz Phone 3.

0

“Renders Tonen Sony Xperia 1 VI Met Breder Scherm”

Sony zal dit jaar de opvolger van de Xperia 1 V introduceren en geruchten over de nieuwe vlaggenschip-smartphone duiken inmiddels steeds vaker op in het geruchtencircuit. Zo zien we de Xperia 1 VI nu op een aantal scherpe beelden, die laten zien dat de smartphone een breder scherm krijgt.