Home

Iets wat tegenwoordig niet meer uit het straatgeluid weg te denken is toch wel de ringtone. Hoe vaak hoor je hem per dag? Iedereen is bijna wel in het bezit van een mobiel zelf jonge kinderen dragen er eentje elke dag bij, maar ook de oudere mensen onder ons gaan mee met deze ontwikkeling. Voor elk persoon is er een passend telefoon en natuurlijk ook een bijpassende ringtone. 

Ringtones voor iedereen 

Een ringtone is een geluid je wat je waarschuwt wanneer je een bericht krijgt op je telefoon of als je wordt gebeld op gsm. Online op deze website vind je een overzicht van de meeste bekende ringtones van het moment. Maar ook alle liedjes die gevonden kunnen worden in de top 40 kunnen worden gedownload worden als ringtone. Ga mee met de tijd en download niet alleen een nieuwe ringtone maar ook de nieuwste handige apps of games.

De ontwikkeling van mobiele telefoons

De mobiele telefoon branche heeft de grote ontwikkelingen door gemaakt de laatste jaren, zo gingen van een zeer simpele mobiele telefoon waarmee alleen gebeld kon worden over naar de smartphone. Een smartphone is een variant mobiele telefoon waarop zo beetje alles gedaan kan worden, van berichten sturen, bellen tot en met foto's maken, muziek luisteren, surfen op het internet. De mogelijkheid dat je met je smartphone op het internet kan heeft ervoor gezorgd dat je er talloze aspecten gedaan kunnen worden met je toestel. Spel spelletje, vind de weg naar je bestemming, bestel eten, maak een reservering of koop producten gemakkelijk online het kan allemaal met de nieuwste smartphones. Tip van ons: Dit Foontje.nl vergelijk van alle mobiele internet providers.