Moluksbuffet Bedum is dé specialist in Moluks-Indonesische gerechten.

'Lekker eten en gastvrijheid zijn voor ons van groot belang! Wanneer wij voor u koken, kunt u genieten van authentieke Moluks Indonesische maaltijden.'

Wij bieden Moluks-Indonesische catering op locatie, volledig aangepast aan uw wensen. Wij zorgen voor een totale ontzorging van begin tot eind.

Bij Moluksbuffet Bedum is het mogelijk om te genieten van traditionele Moluks-Indonesische buffetten, met zowel hartige als zoete hapjes, op aanvraag en beschikbaarheid vanaf 20 personen. Wij bezorgen op elk adres in Groningen, Friesland of Drenthe. Onze ingrediënten zijn vers en lokaal, aangevuld met huisgemaakte producten. Onze verse producten worden verkregen van lokale ondernemers en aangevuld met huisgemaakte ingrediënten.

Bekijk al onze buffetten | Moluksbuffet Bedum


Heeft u specifieke wensen? Vraag dan een catering offerte aan.

Koud en warm Moluks Indonesische buffet - Warme maaltijden, compleet verzorgde lunches – Receptie, bedrijfsopening of bijvoorbeeld een familiefeest met bedienend personeel. Sidi(belijdenis) maar ook voor trieste bijeenkomsten, denk aan begrafenissen, avond van de troost, begrafenis, veertig dagen of bij herdenkingen wordt Moluksbuffet gevraagd. Wij verzorgen het graag voor u! Wij vinden het leuk om met u mee te denken en samen met u tot een perfecte oplossing te komen. Al uw vragen en specifieke wensen kunt u aan ons doorgeven doormiddel van het offerteformulier of het direct contact formulier. Indien noodzakelijk maken we graag een afspraak met u op locatie.

Offerte aanvragen Moluksbuffet

Ontdek de smaken van een traditioneel Moluks Indonesisch buffet

Verras uw gasten met een gevarieerd buffet vol traditionele Moluks Indonesische gerechten en heerlijke hapjes. In de Molukse en Indonesische cultuur speelt eten en drinken een belangrijke rol in het sociale leven. Onze buffetten, snacks en hapjes staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden bereid met verse ingrediënten. Bij Moluksbuffet maken we de lekkerste buffetten met liefde en aandacht. Onze typisch Moluks Indonesische gerechten worden bereid met verse producten uit eigen keuken of van lokale leveranciers. Ons enthousiaste personeel zorgt ervoor dat de buffetten gevuld zijn met kwaliteitsvlees, vis en groenten. Dat proef je terug in onze gerechten. We leveren het buffet bij u thuis inclusief serviesgoed en warmhoudbakken. En na afloop nemen wij de afwas voor onze rekening. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw feest. Moluksbuffet Bedum helpt u graag bij de organisatie van uw feest, zodat u zonder zorgen kunt genieten. Wij regelen alles tot in de puntjes, inclusief tafellinnen, bestek en alle benodigdheden. Samen met u stellen we het menu samen, waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

Proef de authentieke Moluks Indonesische hartige hapjes uit Bedum

Ouderwetse hartige lekkernijen uit de Oosterse keuken in Bedum. Moluks Indonesische hapjes zoals pasteitjes, loempia's of risolles. De recepten zijn een erfgoed van generatie op generatie, van oma. Wij maken alles vers en bezorgen op afspraak in Groningen, Friesland en Drenthe.

Traditionele Moluks Indonesische zoetigheden: een culinaire ervaring

Geniet van authentieke Oosterse hapjes en zoetigheden in Bedum, perfect voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, belijdenissen en verjaardagen. Laat heerlijke lekkernijen zoals spekkoek, sponcecake en kue Lapis gewoon thuisbezorgen.

Laat u verrassen door onze smaakvolle Oosterse BBQ-vleesgerechten en vegetarische gerechten!

Laat u verrassen door onze uitgebreide keuze aan Oosterse BBQ-vleesgerechten en smaakvolle vegetarische gerechten. Proef de echte smaak van saté, die wij met liefde bereiden en waar wij bekend om staan.


Gezellig en lekker eten door Moluksbuffet Bedum

Proef de ware smaak van echte saté Moluksbuffet Bedum


Nieuwe culinaire ervaring: Moluks-Indonesische gerechten