Androidics.nl

0

Samsung-update Zorgt Voor Schermproblemen

Gebruikers van verschillende Samsung-smartphones klagen over een schermprobleem dat lijkt te zijn veroorzaakt door de laatste software-update. Sommige gebruikers krijgen sinds de update namelijk een groene streep te zien over het scherm.

0

Eerste Beelden Van HMD Pulse en HMD Pulse Pro Opgedoken

HMD Global is een Finse fabrikant die verantwoordelijk is voor de productie van Nokia-smartphones. Eerder liet HMD Global al weten dat de fabrikant van plan is om ook smartphones onder de eigen merknaam op de markt te brengen en nu zijn beelden opgedoken waarop de HMD Pulse en de HMD Pulse Pro te zien zijn.

0

OnePlus Pad Go Vanaf 23 April In Europa Verkrijgbaar

OnePlus zal op 23 april een nieuwe tablet in Europa op de markt brengen. De Chinese fabrikant introduceerde de OnePlus Pad Go eerder al voor de Indiase markt, maar binnenkort is de voordelige tablet dus ook in Nederland en België verkrijgbaar.

0

De rol van Android-apps in de wereld van vertaalbureaus

Android-apps spelen een essentiële rol in de werking van jouw vertaalbureau, waarbij ze de productiviteit en nauwkeurigheid verbeteren. Ze maken gebruik van machine learning en AI om snelle, nauwkeurige vertalingen te bieden. Apps zoals Google Translate hebben de industrie getransformeerd door toegankelijke diensten op smartphones aan te bieden en effectieve interculturele communicatie te bevorderen.