Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Welcome to my site.

Alonso zwaar bestraft na touché met Sainz

zaterdag, 20 april, 2024

Vlak voor de start van de kwalificatie hebben de stewards nog een straf uitgedeeld voor een incident in de sprintrace van vanochtend. Fernando Alonso is namelijk zwaar bestraft voor zijn incident met Carlos Sainz, Alonso heeft daar overigens maar weinig last van.

Russell presenteert speciaal Chinees helmdesign

zaterdag, 20 april, 2024

Dit weekend wordt de Chinese Grand Prix verreden. Voor het eerst sinds 2019 zullen de teams en coureurs weer in actie gaan komen op het circuit van Shanghai. George Russell heeft besloten om uit te pakken, want hij rijdt dit weekend met een zeer bijzondere helm.

Leclerc niet blij met Sainz: "Carlos zat over de limiet"

zaterdag, 20 april, 2024

Ferrari-coureurs Carlos Sainz en Charles Leclerc vochten vandaag een stevig duel uit in de sprintrace in Shanghai. De twee raakten elkaar zelfs en daar was Leclerc niet blij mee. Na afloop stelde hij dan ook dat Sainz tijdens de sprint over de limiet was gegaan.

Verstappen lacht: "Ik wenste ze veel succes!"

zaterdag, 20 april, 2024

Max Verstappen kende vandaag geen enkele moeite in de sprintrace. Hij moest eventjes op stoom komen, maar daarna haalde hij zijn concurrenten in en wist hij de sprint met veel gemak te winnen. Na afloop stelt Verstappen dat hij de rest eventjes liet uitrazen.

Horner jubelt na sprintzege Verstappen: "Goede start van het weekend"

zaterdag, 20 april, 2024

Het team van Red Bull Racing kende vandaag een goede sprintrace in Shanghai. Max Verstappen wist te winnen na een goede inhaalrace en Sergio Perez kwam als winnaar uit de bus in het duel om de derde plaats. Het zorgde voor veel tevredenheid bij teambaas Christian Horner.

Perez trots op derde plaats: "Was heel erg lastig"

zaterdag, 20 april, 2024

Sergio Perez kwam vandaag als derde over de streep in de Chinese sprintrace. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur reed een geweldige sprint waarin hij geen fout maakte en een flink duel uit moest vechten. Hij was in ieder geval blij met zijn eindresultaat.

Dankbare Hamilton blij met P2: "Beste resultaat in een lange tijd"

zaterdag, 20 april, 2024

Lewis Hamilton mocht vandaag eventjes dromen van een zege in de sprintrace. De Britse zevenvoudig wereldkampioen greep de leiding bij de start, maar al snel moest hij Max Verstappen er alweer voorbij laten. Hamilton was na afloop heel erg blij met zijn tweede plaats.

Verstappen haalt opgelucht adem: "Eerste paar ronden waren hectisch"

zaterdag, 20 april, 2024

Max Verstappen won vandaag de sprintrace in China. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur begon de sprintrace op de vierde plaats, maar hij vocht zich knap terug naar voren. Dit resulteerde in een machtige sprintzege, waar Verstappen dan ook heel erg blij mee was.

Uitslag Sprint China: Oppermachtige Verstappen toont spierballen en grijpt sprintzege

zaterdag, 20 april, 2024

De eerste sprintrace van het nieuwe seizoen is alweer een feit. Op het Shanghai International Circuit ging de sprintzege zojuist naar Max Verstappen. Hij deelde het sprintpodium met Lewis Hamilton, die als tweede werd geklasseerd en met Sergio Perez die als derde over de streep kwam.

Dag 1 in China: De Formule 1 is niet saai

vrijdag, 19 april, 2024

Vandaag werd de eerste dag van het Chinese raceweekend afgewerkt. Op het veelbesproken asfalt van het circuit van Shanghai werden de eerste vrije training en de Sprint Kwalificatie afgewerkt. Tijdens die laatste sessie werd één ding duidelijk: de Formule 1 is allesbehalve saai.