Vaarbewijs Thuiscursus, in uw eigen tempo uw theorie halen!


Online Vaarbewijs Cursus

Voor u kunt genieten van de watersport met een motorboot, zeilboot, speedboot of waterscooter is het van belang dat u kennis op doet over de praktijk van het varen en de reglementen op het water.

Iedereen die een schip groter dan 15 meter of een schip kleiner dan 15 meter maar sneller als 20 km/u wil kunnen bevaren moet in Nederland een Vaarbewijs hebben. In het buitenland is een ICC verplicht en tegelijk worden verkregen met het vaarbewijs vanaf 2010.


In de Thuiscursus vaarbewijs 1 en de Thuiscursus vaarbewijs 1a (dat wil zeggen Vaarbewijs 1 en de aanvulling Vaarbewijs 1a dat is samen Klein vaarbewijs 2) met online ondersteuning komen alle theorie elementen aan de orde. Tijdens de praktijk cursus varen wordt er weggevaren, aangelegd in jachthavens, geschut door sluizen, geankerd, man overboord manoeuvre beoefent enz. (De praktijk is geen examenstof).

In de online watersport winkel kunt u de fantastische thuiscursus vaarbewijs 1 en de thuiscursus vaarbewijs 1a (2) bestellen met gesproken tekst en bewegende animaties ter verduidelijking. De cursus bestaat uit 9 Nederlands gesproken lessen. De duidelijke en interactieve uitleg, met name over het navigeren, maken een mondelinge cursus overbodig. De gehele stof voor het examen komt aan bod. Na elke les zijn er gerichte vragen om te bepalen of u de stof beheerst. Na het volgen van alle lessen kunt u verschillende proefexamens maken om daarna met een gerust hart deel te gaan nemen aan het examen.

Thuiscursus bestellen



Bestelmogelijkheden:


Aanbiedingen

Nu verkrijgbaar op de YachtConsult Vaarbewijs Online Cursus website!


Vragen over de stof?

Geen probleem. Bij de prijs van deze cursus is e-mail-ondersteuning inbegrepen. U mailt uw vraag direct door aan één van onze vaarbewijs-docenten. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.




Bekijk ook onze andere cursussen





Yachtconsult

In een keer uw vaarbewijs halen? Voor een Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 of een Spoedcursus kiest voor een praktijk- of theoriecursus van Yachtconsult door heel Nederland en Belgiƫ.

KvK

Yachtconsult is te vinden bij de kamer van koophandel West-Brabant onder het nummer: 20098201.

Ing bank

Yachtconsult Opleidingen
ING Bank
IBAN NL63 INGB 0008 8896 15
BIC INGB NL 2A
Postbus 129
4700 AC Roosendaal

Bezoekadres

Televisiestraat 68
4702 PW
Roosendaal

rs@yachtconsult.com
+31 - (0)165 546 707
+31 - (0)6 53 62 32 31